Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Workshop Apitherapie

Apitherapie is het behandelen van klachten en aandoeningen bij mens en dier door middel van bijenproducten. De huidige imkerij levert ons tot wel 13 verschillende bijenproducten, die medicinaal kunnen worden ingezet. Door deze verschillende bijenproducten te combineren of te integreren in verschillende behandelprotocollen ontstaan er eigenlijk oneindig veel behandelmogelijkheden. De apitherapie is hierdoor zeer breed inzetbaar bij klachten en aandoeningen van zowel mens als dier.

Workshop Apitherapie

De workshops apitherapie worden aangeboden in samenwerking met Bee Healthy Apitherapie. Bee Healthy Apitherapie is de opleider en kenniscentrum op het gebied van medicinaal inzetten van de diverse bijenproducten in Nederland. Vandaar ook dat wij deze samenwerking zijn aangegaan.

Op dit moment worden de volgende workshops aangeboden:

Je vindt de workshops ook in de kalender!

Apitherapie Netwerk

Bee Healthy Apitherapie beoogt naast het geven van onderwijs een netwerk of platform te creëren voor de apitherapie in Nederland. Het creëren van een apitherapie netwerk is in Nederland erg belangrijk. De apitherapie is een zeer effectieve behandelvorm binnen de natuurgeneeskunde, maar helaas is deze in Nederland nog grotendeels onbekend.