Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Overgewicht en afvallen

Gezonde voeding is zeer persoonlijk. Het is daarom mogelijk om overgewicht te krijgen door het eten van voeding die voor jou verkeerd is. Deze hoeft in grondbeginsel niet als ongezond te boek te staan. De sleutel tot afvallen ligt in de simpele combinatie van het veranderen van de voeding en doorzettingsvermogen. Wij kunnen hierbij helpen. Wij kijken gezamenlijk naar uw voeding en identificeren de voedingsmiddelen die niet bij u passen. Vervolgens zullen we ook kijken naar vervangingsmogelijkheden. Zo valt u af zonder calorieën te tellen of honger te lijden.

Specialisatie Herbiatic

Wij hebben de oplossing gevonden tot het overwinnen van het eeuwige gevecht tegen overgewicht. De sleutel ligt in een combinatie van het veranderen van het dieet of de voedingsgewoonten (zonder hierbij honger te lijden of callorieen te tellen) en doorzettingsvermogen (de geestelijke wil om dit ook vol te houden). Natuurgeneeskundig therapeut Ruby van den Heuvel heeft zelf een jarenlange strijd tegen mijn gewicht geleverd. In de periode van september 2011 tot en met september 2013 is zij op eigen kracht meer dan 30 kilo afgevallen. Zij weet hoe en dat het kan en heeft hiervoor de juiste methode ontwikkeld. En als zij het kan, kan jij het ook! Vraag nu natuurgeneeskundig advies aan.
Specialisatie
Mijn specialisatie op het gebied van overgewicht en afvallen is ontstaan vanuit een combinatie van mijn eigen ervaring en de daarnaast opgedane kennis van voeding en kruiden. Samen zullen we kritisch naar uw dieet kijken en alle mogelijke aanpassingen maken. Ik kan u hierbij helpen met recepten en het zoeken naar vervangers of alternatieven. Ook kunt u rekenen op de nodige psychische begeleiding.