Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Natuurlijke supplementen

Er zijn verschillende soorten supplementen op de markt. In ons natuurgeneeskundig advies zullen wij altijd uit gaan van natuurlijke supplementen. Hiermee bedoelen wij supplementen afkomstig van natuurlijke bronnen. Wij zijn van mening dat deze beter herkend zullen worden door het lichaam en daardoor beter opgenomen worden dan een synthetische variant. Bovendien kiezen wij voor merken, die wat ons betreft vaak relatief hoog en daardoor beter gedoseerd zijn, beter opneembaar zijn door de toevoeging van de juiste hoeveelheid andere voedingsstoffen en beter uitgebalanceerd zijn voor mensen in bepaalde levensfases of met bepaalde aandoeningen. Dit zijn niet de goedkoopste opties, maar vaak wel de effectiefste!

Multivitaminen van de drogist en supermarkt

Multivitaminen en supplementen van de drogist en supermarkt zijn vaak van synthetische oorsprong. Deze worden minder goed door het lichaam herkend. Ze zijn vaak een stuk goedkoper dan andere multivitaminen en supplementen, maar helaas bij lange na niet zo effectief. Bovendien zitten er vaak kleur-, geur- en smaakstoffen in die niet in een natuurlijk product thuis horen!

Overstappen?

Gebruikt u zelf voedingssupplementen uit de supermarkt en wilt u na dit gelezen te hebben meer informatie en liever overstappen op een doeltreffender middel? Dan kunt u ook gebruik maken van de service kleine vragen. Bij uitgebreidere problemen verwijzen wij u door naar een natuurgeneeskundig consult.