Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Natuurlijke Lichaamsverzorging

Onder lichaamsverzorging valt ook een stukje welness. We zullen deze workshopdag dan ook starten met een heerlijke voetmassage met warme honing. Hierna gaan we door middel van verschillende oefeningen aan de slag met de belangrijkste verschillen tussen natuurlijke cosmetica en reguliere cosmetica. Je leert hoe je goede natuurcosmetica herkent en hoe je deze zelf maakt. Je maakt in deze workshop kennis met verschillende cosmetische basisstoffen zoals plantaardige oliën en vetten, bijenproducten, kruiden, hydrolaten en etherische oliën. Ook ga je aan de slag met verschillende verwerkingsmethoden. In de middag maak je je eigen natuurcosmetische lichaamsverzorgingsproducten, die je mee naar huis mag nemen en thuis kunt uitproberen.

Laat je verrassen door de mogelijkheden en vooral door het effect van natuurlijke ingrediënten zonder (onnodige) chemisch toevoegingen. Geef je snel op voor deze workshop!

Geplande datum

16 maart 2019

Tijd

Locatie

Kleve (Duitsland), nabij Arnhem en Nijmegen.

KostenAanmelden / Interesse

Geef je nu op via e-mail of via het contactformulier!
Herbiatic probeert zoveel mogelijk onderwijs en workshops aan te bieden op verschillende locaties. Wil je dat wij deze workshop lichaamsverzorging voor je vereniging of vriendenclub bij jou in de buurt organiseren? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.