Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Natuurlijke Haarverzorging

Tijdens deze dag workshop gaan we het hebben over het belang van het verzorgen van het haar en hoe je dit het beste kunt aanpakken. We gaan in op het verschil tussen natuurlijke haarverzorging en reguliere haarverzorging. Hierbij maken we kennis met verschillende natuurlijke cosmetische basisstoffen die goed zijn voor het haar, zoals plantaardige oliën en vetten, bijenproducten, kruiden en etherische oliën. Maar tijdens deze workshop gaan we natuurlijk ook praktisch aan de slag. We maken een vloeibare en een vaste shampoo. We sluiten de dag af met een heerlijke hoofdmassage.

Laat je verrassen door de mogelijkheden en vooral door het effect van natuurlijke ingrediënten zonder (onnodige) chemisch toevoegingen. Geef je snel op voor deze workshop!

Geplande datum

25 februari 2019

Tijd

10.30 – 16.00 uur

Locatie

Kleve (Duitsland), nabij Arnhem en Nijmegen.

Kosten

90 euro
Dit is inclusief koffie/ thee met iets lekkers, lunch, je eigen gemaakte persoonlijke producten en een uitgebreide reader over natuurlijke haarverzorging (met allerlei recepten en inspiratie voor het zelf maken van natuurlijke haarverzorgingsproducten) in PDF.

Aanmelden / Interesse

Geef je nu op via e-mail of via het contactformulier!
Herbiatic probeert zoveel mogelijk onderwijs en workshops aan te bieden op verschillende locaties. Wil je deze workshop bij jou in de buurt organiseren? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.