Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Natuurgeneeskundige e-Cursus

Altijd al interesse gehad in de natuurgeneeskunde, maar geen tijd of mogelijkheden gehad om geregeld een cursuslocatie te bezoeken?
Die tijd is voorbij! Wij bieden e-cursussen op het gebied van apitherapie, kruidengeneeskunde (fytotherapie), gezonde voeding en natuurcosmetica. Met een e-cursus kun je op eigen tempo en locatie belangrijke kennis vergaren en je eigen gezondheid of die van een ander een boost geven.

Voordelen natuurgeneeskundige e-cursus

Het volgen van een e-cursus, ook wel online cursus genoemd, is één van de voordelen die de huidige technische vooruitgang ons biedt. Er is steeds meer mogelijk op het gebied van interactief aanbieden van lesmateriaal. Voor het leren van vele zaken is het daarom niet meer noodzakelijk naar een bepaalde locatie te komen. Je kunt de natuurgeneeskundige e-cursus simpelweg volgen vanuit huis of, indien er een internetverbinding voor handen is, waar je zelf maar wilt. Dit scheelt niet alleen in tijd (en daarmee stress, frustratie, files, overvol openbaar vervoer, en dergelijke), maar maakt het ook mogelijk dat mensen die om wat voor reden dan ook niet naar een locatie kunnen reizen toch scholing kunnen volgen. Uiteraard is dit ook beter voor het milieu. Bovendien kun je een e-cursus op je eigen tempo en op de tijdstippen en dagen die jij zelf kiest volgen. Geef je op en ervaar zelf de voordelen!

~ Let op! Er is ook een kanttekening. Hoe goed de lessen ook zijn opgebouwd en hoe interessant de onderwerpen ook zijn, het volgen van een e-cursus vergt absoluut zelfdiscipline! ~

Onderdelen natuurgeneeskundige e-cursus

Onze natuurgeneeskundige e-cursussen kennen verschillende onderdelen om tot een optimale kennisoverdracht te komen. De basis van de e-cursus is altijd uitgebreid lesmateriaal in pdf. Deze kun je downloaden (en naar behoefte uitprinten), zodat je de belangrijkste zaken uit de cursus altijd nog eens na kunt lezen. Daarnaast worden de e-cursussen ondersteund door online presentaties, video’s, discussievragen, lesvragen en praktische opdrachten. Een e-cursus kan, wanneer hier behoefte aan is, eventueel worden aangevuld met het volgen van workshops of kruidenwandelingen, maar dit hoeft uiteraard niet!

Momentele e-cursus ontwikkeling

Het aanbod aan natuurgeneeskundige e-cursussen is op dit moment nog in ontwikkeling. Op dit moment bieden wij, in samenwerking met Bee Healthy Apitherapie, enkel nog e-cursussen aan op het gebied van de apitherapie. Wij hebben op dit moment de e-cursus inheemse kruidengeneeskunde in ontwikkeling. Deze e-cursus kan worden gecombineerd met één of meerdere kruidenwandelingen.

e-cursus natuurgeneeskunde