Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Natuurgeneeskundige activiteiten

Wij verzorgen de volgende natuurgeneeskundige activiteiten:

Natuurgeneeskundig onderwijs

Je komt meer te weten over de kracht van de natuur door het volgen van een e-cursus of workshop. Wij bieden onderwijs op het gebied van kruidengeneeskunde (ook wel fytotherapie genoemd), apitherapie, gezonde voeding en natuurlijke lichaamsverzorging (ook wel natuurcosmetica genoemd). Wij hechten veel waarde aan gedegen theorie. Ons onderwijs is zoveel mogelijk gebaseerd op de laatste stand binnen de wetenschap. Daarnaast vergeten wij ook de praktische kant niet. De theorie is direct vertaalbaar in het dagelijks leven of de eigen natuurgeneeskundige praktijk. Natuurlijk leer je je eigen producten samenstellen en maken.

Kruidenwandelingen

Of ontdek de kracht van de natuur in de natuur zelf! Je leert Nederland op een totaal andere manier kennen en gaat op zoek naar eetbare en geneeskrachtige planten tijdens één van de wandelingen …

Natuurgeneeskundig advies

Heb je zelf een klacht en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Maak dan gebruik van onze mogelijkheid voor vakkundig natuurgeneeskundig advies en ervaar zelf de kracht van de natuur door direct aan je eigen gezondheid te werken!