Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Natuurgeneeskundig onderwijs

Je komt meer te weten over de kracht van de natuur door het volgen van een e-cursus of workshop. Wij bieden natuurgeneeskundig onderwijs op het gebied van kruidengeneeskunde (ook wel fytotherapie genoemd), apitherapie, gezonde voeding en natuurlijke lichaamsverzorging (ook wel natuurcosmetica genoemd). Het onderwijs is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden.

Theoretisch en praktisch natuurgeneeskundig onderwijs

Wij hechten veel waarde aan gedegen onderbouwende theorie. Ons onderwijs is daarom zoveel mogelijk gebaseerd op de laatste stand binnen de wetenschap. Daarnaast vergeten wij ook de praktische kant niet. De onderliggende natuurgeneeskundige theorie wordt direct vertaald voor gebruik in het dagelijks leven of in de eigen natuurgeneeskundige praktijk. Wij gaan over het algemeen ook met onze eigen handen aan de slag. Zo leer je, je eigen natuurgeneeskundige producten samenstellen en maken, of natuurgeneeskundige behandelingen uitvoeren.

natuurgeneeskunde cursus

Onze natuurgeneeskundig docent

Het natuurgeneeskundig onderwijs wordt verzorgt door onze docent Ruby van den Heuvel. Ruby van den Heuvel heeft een brede achtergrond in de natuurgeneeskunde en deinst er niet voor terug zich constant bij te scholen. Daarnaast heeft zij ervaring in het uitvoeren en interpreteren van wetenschappelijk onderzoek. Zij ziet het als een uitdaging nieuwe onderzoeksresultaten op relevantie voor de natuurgeneeskunde te evalueren en zo mogelijk de belangrijkste conclusies om te zetten in praktische toepassingen. Ruby van den Heuvel is erkend docent. Zij is gecertificeerd als docent door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) en staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Mogelijkheden natuurgeneeskundig onderwijs

Ons onderwijs is onderverdeeld in e-cursussen, workshops en lezingen. Klik verder en neem een kijkje in de diverse mogelijkheden. Natuurlijk behoort een workshop of lezing op maat ook tot de mogelijkheden! Neem bij vragen gerust contact op.