Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Natuurgeneeskundig consult

Wil je aan je eigen gezondheid gaan werken? Dan is het tijd om een natuurgeneeskundig consult aan te vragen!

Tijdens het eerste consult zullen we je hulpvraag gaan uitdiepen. Hiervoor ontvang je voorafgaand aan het consult een uitgebreid anamneseformulier. Het invullen van dit anamneseformulier lijkt misschien veel werk, maar om het uiteindelijke natuurgeneeskundige advies en de behandeling zo individueel en daardoor zo succesvol mogelijk op jouw situatie en klachten af te stemmen is het noodzakelijk voldoende informatie te hebben. Het is daarom een zeer belangrijke stap in het natuurgeneeskundige behandeltraject. Tijdens het eerste consult zullen we het anamneseformulier bespreken. Wanneer er hierbij geen nieuwe informatie aan het licht komt zal tijdens het eerste consult ook het behandelplan worden besproken en overhandigt. Bij onverwachte wendingen tijdens ons eerste gesprek zal het behandelplan worden nagestuurd en eventueel in een tweede consult moeten worden besproken.

Het is belangrijk de adviezen in het behandelplan uit te voeren; geadviseerde producten aan te schaffen en eventuele oefeningen te proberen. De voortgang hiervan zullen wij bespreken in een tweede consult. Het tweede consult is verder bedoeld om de natuurgeneeskundige behandeling aan te passen en bij te stellen. Eventueel zullen er meerdere consulten nodig zijn om het juiste effect te bereiken. Tijdens ons eerste gesprek zullen we hiervan een indicatie geven. Lees meer over het behandeltraject.

De consulten vinden plaats in Kleve. Bij aanvraag worden er ook huisbezoeken gedaan. Daarnaast is het mogelijk om online via e-coaching te werken.

Wil je op een effectieve manier aan je gezondheid werken? Wacht niet langer! Vraag nu het eerste natuurgeneeskundig consult aan! Bekijk voor de tarieven de tarievenlijst.

natuurgeeskunde