Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Kruidenthee zelf samenstellen

Kruidenthee drinken is momenteel erg hip. Maar wist je dat kruidenthee eigenlijk geen goede benaming is? Een thee wordt namelijk per definitie getrokken van de theeplant, Camelia sinensis. Een aftreksel van plantenonderdelen, dat wat wij een kruidenthee noemen, heet strikt genomen een (kruiden)infuus.

Kruidenthee drinken is lekker en gezond. Voor iedere gelegenheid is wel een kruidenthee te verzinnen en de meeste kruidentheeen zijn ook nog eens medicinaal. Een kruidenthee kun je trekken van planten die je zelf in het wild hebt verzameld, planten uit je eigen kruidentuin en kruiden en specerijen uit je keukenkastje. Wil je meer leren over de planten(onderdelen) die je kunt gebruiken voor een kruidenthee. En wil je weten hoe je zelf je eigen kruidentheeën samenstelt? Dat kan! Geef je nu op voor deze workshop.

Geplande datum

Op dit moment staat er voor deze workshop geen datum gepland.

Tijd

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

Locatie

Nog niet bekend. Herbiatic probeert zoveel mogelijk onderwijs en workshops aan te bieden op verschillende locaties. Wilt u dat wij deze workshop voor uw vereniging of vriendenclub bij u in de buurt organiseren? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kosten

40 euro
Dit is inclusief koffie/ thee met iets lekkers, een eigen ontwikkelde kruidenthee en een uitgebreide reader in PDF.

Deze workshop is goed te combineren met een wildcrafting wandeling om verschillende theekruiden uit de Nederlandse natuur te leren kennen.

Aanmelden / Interesse

Geef je nu op via e-mail of via het contactformulier!