Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Koninginnegelei (royal jelly)

Koninginnegelei wordt ook wel moedersap, moermelk, royal jelly of gelee royal Het is een zeer sterk werkend bijenproduct. Het werkt enorm versterkend op zowel lichaam als geest. Het heeft krachtige medicinale eigenschappen, maar dit komt met een keerzijde. Het is een schaars product in de bijenkast!
Er kan daarom onmogelijk om koninginnengelei te oogsten voor iedereen. Er gaan zelfs verhalen dat bijen worden ‘uitgebuit’ om het te kunnen winnen. Dit bijenproduct dient daarom bedachtzaam te worden ingezet! Uiteraard houden wij hier altijd rekening mee. Tijdens een natuurgeneeskundig consult zullen wij daarom per individu nagaan of koninginnegelei het juiste bijenproduct is of juist niet.

Werkingsmechanismen van koninginnegelei

Koninginnegelei is een bijenproduct dat bij extreme belasting het lichaam kan helpen en beschermen. Het kan ingezet worden tijdens en na zware ziekteprocessen, bij extreme stress, bij (ernstige) problemen in de menopauze en tijdens de complementaire behandeling van degeneratieve ziekten en kanker. Bovendien werkt het zeer sterk antiviraal. Het is één van de sterkste werkende antivirale middelen van moedernatuur die wij kennen!

Meer weten over koninginnengelei?

Kijk voor meer informatie over koninginnengelei ook eens op de royal jelly-pagina van Bee Healthy Apitherapie.

koninginnegelei of royal jelly