Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Kleine vragen?

Heb je een kleine vraag? Voor vragen over natuurgeneeskundige middelen en (het maken van) complexmiddelen hanteren wij een vaste prijs. Voor het maken van een complexmiddel of product op maat versturen wij altijd eerst een offerte. De offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wat zijn kleine vragen

Kleine vragen zijn vaak specifieke vragen. Dit kunnen vragen zijn over een bepaalde geneeskrachtige plant of kruidengeneeskundig preparaat, (vitamine of mineralen) supplement of complexmiddel. Ze kunnen gaan over werking, de dosering, de interacties, de bijwerkingen of de contra-indicaties.
Bijvoorbeeld: Je gebruikt al een tijdje een bepaald natuurgeneeskundig middel uit de drogist en wilt graag weten hoe dit nu eigenlijk werkt of je gebruikt een bepaald natuurgeneeskundig middel maar krijgt nu een (nieuw) regulier geneesmiddel voorgeschreven en je wilt jezelf beschermen tegen interacties.

Het advies op maat is niet alleen bedoeld voor vragen over de werking, de dosering, de interacties, de bijwerkingen of de contra-indicaties van bestaande natuurgeneeskundige middelen, maar ook voor vragen met betrekking tot het zelf maken of laten ontwikkelen van complexmiddelen (bijvoorbeeld tincturen, crèmes, zalven, massageoliën, theemengsels, et cetera).

Voor wie geschikt?

Deze dienst wordt gebruikt door zowel particulieren als bedrijven (met name collega-therapeuten vanuit andere en/ of aanvullende natuurgeneeskundige disciplines). Je kunt je vraag stellen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Uitgebreidere vragen?

Het komt voor dat mensen een vraag stellen die veel verder gaat dan alleen een vraag over een plantaardig middel of een complexmiddel. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de situatie waarin de vraag is ontstaan meer persoonlijke begeleiding nodig heeft. De vraag behoeft in dit geval meer dan een advies en door het vele uitzoekwerk wat hiermee gepaard gaat vraagt het om een volledig consult inclusief anamnese. Wanneer wij dit constateren kunnen wij de vraag niet beantwoorden, maar wij adviseren een natuurgeneeskundig consult of e-coaching aan te vragen.