Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Effectieve Mondverzorging

Tijdens deze workshop gaan we het hebben over het uitvoeren van effectieve mondverzorging. We gaan het hierbij niet alleen kritisch hebben over het tandenpoetsen, maar ook over oilpulling, het gebruik van mondwater, het gebruik van kauwgom en diëtetiek. We bespreken hierbij verschillende manieren voor het inzetten van natuurlijke basisproducten, zoals tandpasta, mondwater, oilpulling en kauwgom. Hierbij zullen de belangrijkste natuurlijke basisproducten worden besproken, zoals plantaardige oliën en vetten, kruiden, hydrolaten, etherische olie, honing en propolis. Ook zullen we in gaan op het verschil tussen natuurcosmetica en reguliere cosmetica bestemd voor mondverzorging. In de middag maken we verschillende natuurlijke mondverzorgingsproducten, die je zelf thuis kunt uitproberen.

Laat je verrassen door de mogelijkheden en de effectiviteit. Geef je nu op voor de workshop.

Geplande datum

20 april 2019

Tijd

10.30 – 16.00 uur

Kosten

90 euro
Dit is inclusief uitgebreide reader in pdf, het maken van je eigen producten, koffie / thee met wat lekkers en biologische lunch.

Aanmelden / Interesse

Stuur een e-mail of neem contact op via het contactformulier.
Uiteraard is het bij voldoende animo ook mogelijk deze workshop te organiseren op een locatie naar keuze. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.