Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Herbiatic ten aanzien van de website https://www.herbiatic.nl op het volgende. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en / of aangepast. Ondanks de constante zorg en aandacht die Herbiatic aan de samenstelling van de website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en / of onjuist is. Herbiatic sluit alle aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade (van welke aard dan ook), die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website, uit.

Uitgaande links

Bepaalde links op deze website leiden naar websites buiten het domein van Herbiatic. Herbiatic is geen eigenaar van deze websites. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men dan ook de website van Herbiatic. Herbiatic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten haar eigen domein.

Natuurgeneeskundig advies

Indien u natuurgeneeskundig advies aanvraagt bij Herbiatic is een actuele medische diagnose gesteld door een huisarts of specialist over het algemeen noodzakelijk. Ruby is opgeleid tot natuurgeneeskundig therapeut in de vakrichtingen kruidengeneeskunde en aromatherapie, apitherapie, voeding, orthomoleculaire geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en psychologie en coaching. Zij is niet bevoegd om een diagnose te stellen. Haar werk betreft het adviseren van natuurgeneeskundige middelen, supplementen en gezondheidspsychologische interventies. Bij twijfel verwijst zij dan ook altijd door naar uw huisarts voor het stellen van een diagnose.

Advies Op Maat

Voor kleine vragen over supplementen, plantaardige middelen en (het maken van) complexmiddelen is een vaste prijs opgesteld. Voor het maken van een complexmiddel/ product op maat ontvangt u altijd eerst een offerte. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Pas na ontvangst van de verschuldigde kosten ontvangt u uw maatadvies of –product.

Het komt voor dat mensen via het advies op maat een vraag stellen die veel verder gaat dan alleen een kleine vraag over een plantaardig middel of een complexmiddel. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen doordat de situatie waarin de vraag is ontstaan meer persoonlijke begeleiding nodig heeft. De vraag behoeft in dit geval meer dan een advies en door het vele uitzoekwerk wat hiermee gepaard gaat vraagt het om een volledig consult inclusief anamnese. Herbiatic behoudt zich daarom het recht voor vragen gesteld via het advies op maat niet te beantwoorden en enkel door te verwijzen naar het aanvragen van een volledig natuurgeneeskundig consult. Dit kkan bij Herbiatic worden gedaan, maar dit is ook mogelijk bij een ander natuurgeneeskundig bedrijf. Bij interesse zal Herbiatic proberen mee te denken en u hiernaar doorverwijzen.