Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Cosmetisch gebruik van Zeewier

Zeewier is zeer gezond. De waarde van zeewier mag ook bij de dagelijkse huid- en lichaamsverzorging niet worden onderschat. Het eerste gebruik van zeewier voor de huid dateert van ongeveer 3000 voor Christus. Zeewier is hét schoonheidsideaal voor huid en lichaam. Zeewier biedt door inhoudsstoffen als vitaminen, mineralen, antioxidanten en essentiële vetzuren een belangrijke voedingswaarde, niet alleen bij inwendig gebruik, maar ook bij uitwendig gebruik. Zeewier legt een slijmerig laagje op de huid en verbetert zo de vochtigheidsgraad van de huid. Zeewier stimuleert verder de doorbloeding en bevordert de toevoer van zuurstof naar de huidcellen. Het voert afvalstoffen en overtollig vocht af en werkt ontgiftend, verbetert de celstofwisseling en stimuleert de celregeneratie. Zeewier verstevigt en verbetert hierdoor de huid. Daarnaast werkt zeewier antiseptisch. Zeewier is daarom inzetbaar bij een groot aantal huidcondities, voor zowel dagelijks onderhoud van de huid als het behandelen van problemen. Hoe je dit doet, leer je in deze workshop! Laat je verrassen…

Geplande datum

8 december 2018

Tijd

10.30 – 16.00 uur

Kosten

90 euro
Dit is inclusief koffie/ thee met iets lekkers, lunch, je eigen gemaakte cosmetische producten en een uitgebreide reader in PDF.

Locatie

Kleve, Duitsland (net over de grens tussen Arnhem en Nijmegen)

Overig

Deze workshop is goed te combineren met de wildcrafting wandeling Zeewieren in de Oosterschelde of de workshop Gezond met Zeewier.

Aanmelden

Geef je nu op via e-mail of via het contactformulier!
Uiteraard is het bij voldoende animo ook mogelijk deze workshop op een locatie naar keuze te organiseren. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.