Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Chocolicious

Veel mensen voelen zich rot of schamen zich wanneer ze chocola hebben gegeten. Ze voelen zich schuldig omdat ze denken dat chocola ongezond voor ze is. Chocola en cacao zijn op zich echter heel gezond. De cacaoboom heeft niet voor niets de botanische naam Theobroma, dat voedsel van de goden betekent. Cacao wordt ook wel super food genoemd. Het zijn alleen de toevoegingen die de chocoladerepen uit de winkel ongezond maken. Deze dag zal een ode zijn aan de cacaoboom; we zullen uitgebreid stilstaan bij de gezondheidsaspecten van cacao, cacaoboter en chocolade. We zullen in gaan op het toevoegen van cacao aan ons dagelijkse dieet en natuurlijk gaan we onze eigen chocolade maken. Je zult niet alleen leren dat je onbekommerd en zonder schuldgevoel kunt genieten van je eigen lekkernijen, maar je zult ook zien hoe cacao en cacaoboter kunnen worden ingezet in de natuurlijke lichaamsverzorging.

Deze workshop is ook zeer geschikt voor mensen met allergieën en intoleranties die hierdoor geen chocola uit de winkel kunnen eten (natuurlijk met uitzondering van een allergie voor cacao).

Geplande datum

Er staan op dit moment geen data gepland. Mocht je geïnteresseerd zijn dan is het uiteraard mogelijk met een eigen groepje de workshop in te plannen. Neem gerust contact met ons op.

Tijd

10.30 – 16.00 uur
Deze workshop is een dagworkshop

Kosten

90 euro
Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers, een door cacao geinspireerde lunch, eigen gemaakte chocola en een uitgebreide reader in PDF.

Locatie

Kleve, Duitsland (of op locatie naar keuze)

Aanmelden

Geef je nu op via e-mail of via het contactformulier!