Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Chocola is gezond!

Kleve, 22 april 2014 – Het is de dag na pasen… Waar zullen wij vandaag toch eens over schrijven? Wij hebben er lang over moeten nadenken, maar ineens hadden we ‘het’.

Eetfestijn pasen

Pasen lijkt net als kerstmis de laatste jaren een soort (vr)eetfestijn geworden. ‘s Ochtends uitgebreid ontbijten, ‘s middags een stevige lunch en ‘s avonds met de hele familie gourmetten. Tussendoor moet je natuurlijk nog paasstol, chocolade paaseieren en chocolade hazen weg zien te werken. Ik kan me daarom voorstellen dat sommige mensen zich vandaag schuldig voelen over de pondjes die zij gisteren aangegeten hebben.

De paradox van schuldig voelen

Natuurlijk is schuldig voelen over iets, dat je al hebt gedaan – en niet meer kunt keren -, vanuit de psychologie niet zo’n goede strategie. Je kunt het immers niet meer veranderen. Dus je hebt alleen jezelf er maar mee om er nog mee bezig te zijn. Het is veel beter om fris te beginnen aan een nieuwe dag en daar gaan wij je bij helpen!

Chocola is gezondWorkshop chocolicious

Wil je meer leren over chocola en cacao? Geef je dan op voor de worksop chocolicious. In deze workshop zullen wij nader in gaan op de vele gezondheidsvoordelen van cacao. Je zult niet alleen leren dat je voortaan onbekommerd en zonder schuldgevoel kunt genieten van je eigen lekkernijen gemaakt met cacao en chocolade, maar je zult ook zien hoe cacao en cacaoboter kunnen worden ingezet als medicinaal product en in de natuurlijke lichaamsverzorging. Deze workshop is bovendien zeer geschikt voor mensen met allergieën en intoleranties die hierdoor geen chocola uit de winkel kunnen eten (natuurlijk met uitzondering van een allergie voor cacao), want we gaan op een niet te moeilijke manier onze eigen chocolade maken. Geef je daarom snel op!

zelf chocola maken