Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Anti-aging Gezichtsverzorging

In deze workshop gezichtsverzorging gaan we in op het belang van het verzorgen van het gezicht en hoe je dit in de praktijk het beste kunt aanpakken. Daarnaast leer je de belangrijkste verschillen tussen natuurlijke gezichtsverzorging en reguliere gezichtsverzorging kennen. Je maakt kennis met diverse natuurlijke cosmetische basisstoffen, zoals plantaardige oliën en vetten, natuurlijke emulgatoren, kruiden, hydrolaten, etherische oliën en bijenproducten. De nadruk van de workshop zal liggen op anti-aging gezichtsverzorging. Daarom gaan we uitvoerig in op de rimpels tegengaande (anti-aging) werking van diverse natuurlijke cosmetische basisstoffen.

Tijdens deze workshop gaan we uiteraard ook praktisch aan de slag. In de middag maken we kennis met een cosmetische gezichtsbehandeling bestaande uit een grondige reiniging en verzorging. Natuurlijk worden de producten die we hiervoor gebruiken zelf gemaakt.

Laat je verrassen door de mogelijkheden en vooral door het effect van natuurlijke ingrediënten zonder (onnodige) chemisch toevoegingen. Geef je snel op voor deze workshop gezichtsverzorging!

Geplande datum

20 januari 2019

Tijd

10.30-16.00 uur

Kosten

90 euro
Dit is inclusief koffie/ thee met iets lekkers, lunch, je eigen gemaakte producten en een uitgebreide reader over natuurlijke gezichtsverzorging (met allerlei recepten en inspiratie voor het zelf maken van natuurcosmetica) in PDF .

Locatie

Herbiatic, Kleve (net over de grens tussen Arnhem en Nijmegen)

Aanmelden

Geef je nu op via e-mail of via het contactformulier!