Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Anamneseformulier

Het anamneseformulier bestaat uit een groot aantal vragen. De vragen zijn bedoeld om een beeld te krijgen van jou als persoon, je leven en je huidige gesteldheid (zowel lichamelijk als geestelijk). Wij kijken namelijk niet alleen naar de klacht, maar ook naar het verdere lichamelijk en geestelijk functioneren. Natuurlijk zullen we ook in gaan op de vraag waarom jij natuurgeneeskundig advies wilt en wat je er mee wilt bereiken. Probeer daarom het formulier zo volledig mogelijk in te vullen en per e-mail naar ons terug te sturen.

Anamnese als basis voor behandeling

Het anamneseformulier is de basis voor het behandelplan. Wij zullen het anamneseformulier uitgebreid bestuderen en eventuele verdere vragen met je bespreken. Op basis van het anamneseformulier doen wij aanvullend onderzoek naar geschikte behandelingsmogelijkheden. Ook zullen wij eventuele interacties van reguliere en natuurlijke medicatie moeten uitsluiten. Niet alles wat natuurlijk is, is per definitie ongevaarlijk. Ook planten en kruiden kennen bijwerkingen, interacties en contra-indicaties. Het is daarom zeer belangrijk hier zorgvuldig onderzoek naar te doen.

Belang van veiligheid

De veiligheid staat altijd voorop. Het kan daarom voorkomen dat we aan de hand van het anamneseformulier je door zullen verwijzen naar een arts of een andere therapeut. Aan deze verwijzing zijn uiteraard geen kosten verbonden. Na een gesprek met de arts en eventueel een passende diagnose kunt u natuurlijk weer bij Herbiatic terecht voor extra informatie en aanvullend natuurgeneeskundig advies.

Vraag nu natuurgeneeskundig advies aan.