Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Allergieën en Voedingsintoleranties

Allergiën en voedingsintoleranties kunnen – indien ze niet tijdig worden opgemerkt – het leven sterk negatief beinvloeden. Steeds vaker zien en horen wij mensen waarbij hun klachten veroorzaakt worden door onopgemerkte allergiën of voedingsintoleranties. Zelfs ook wanneer reguliere medische controles (bijvoorbeeld bloedonderzoek of priktesten) negatief zijn.

Helaas heeft onze natuurgeneeskundig therapeut en docent, Ruby van een Heuvel, zelf ook de nodige ervaring met allergieën en voedingsintoleranties. Zij heeft hier jarenlang niet vanaf geweten, zodat het van kwaad naar erger kon gaan. Gelukkig heeft zij door veel inspanning de boel onder controle weten te krijgen, maar dit is niet makkelijk. Vandaar dat wij extra alert zijn geworden op allergieën en voedingsintoleranties bij anderen. Het is in de huidige maatschappij voor iedere (natuurgeneeskundig) therapeut zeer belangrijk hier aandacht voor te hebben.

Maar hoe herken je als (natuurgeneeskundig) therapeut deze voedingsallergieën en intoleranties? Welke persoonlijke, laboratorische of energetische testen kunnen hierbij wel of niet behulpzaam zijn? En wanneer je een voedingsallergie of intolerantie bij je cliënt ontdekt hoe ga je hier dan mee om? Hierover zal deze workshop gaan.

Geplande datum

Op dit moment staat er voor deze workshop geen datum gepland. Uw interesse kunt u natuurlijk wel al doorgeven dan wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen!

Tijd

10.30 – 16.00 uur

Locatie

Nog niet bekend. Herbiatic probeert zoveel mogelijk onderwijs en workshops aan te bieden op verschillende locaties. Wilt u dat wij deze workshop voor uw vereniging of vriendenclub bij u in de buurt organiseren? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kosten

90 euro
Dit is inclusief koffie/ thee met wat lekkers, biologische lunch en uitgebreide reader in PDF.

Aanmelden / Interesse

Aanmelden kan via e-mail of via het contactformulier.