Per e-mail te bereiken
info@herbiatic.nl

Advies op maat

Natuurgeneeskunde is een persoonlijke vorm van geneeskunde. Wij geloven niet in een standaard oplossing, maar in individualiteit. Wij bieden altijd advies aan de hand van jouw specifieke situatie. Dit kost tijd, maar is belangrijk om het uiteindelijke effect zo optimaal mogelijk te krijgen. Ervaar het verschil zelf. Vraag nu een natuurgeneeskundig consult aan!

 

Natuurgeneeskundig advies persoonlijk afgestemd om teleurstellingen te voorkomen

Door middel van een grondige anamnese verdiepen wij ons in je persoonlijke situatie. Wij gaan niet alleen in op de directe aanleiding voor het consult, de klachten, maar ook op de gemakken en ongemakken van de rest van het leven. Hierdoor kunnen wij verbanden zien, die wellicht eerder niet zijn opgemerkt. Deze verbanden zijn belangrijk voor je uiteindelijke natuurgeneeskundige behandeling. Het internet staat vol met gratis advies over natuurgeneeskundige methoden. Ook zijn er veel supplementen te koop in natuurwinkels, die je graag hierover adviseren. Al deze adviezen zijn goed bedoeld, maar in veel gevallen zijn ze niet werkzaam of werken ze slechts een beetje. Dit komt omdat het natuurlijke middel misschien helemaal niet bij je past, omdat de oorzaak van jouw klachten ergens anders liggen, de dosis niet overeenstemt met jouw problemen of de manier van innemen niet juist is. Onnodig wordt de natuurgeneeskunde dan vaak afgedaan als onwerkzaam.

Vind jouw eigen weg in de natuurgeneeskunde

Hoe vind je dan jouw eigen weg in de natuurgeneeskunde? Wij geven een persoonlijk afgestemd advies. Wij verdiepen ons in jouw klachten en leven, waardoor de kans op slagen van de behandeling vele malen hoger ligt. Vraag nu natuurgeneeskundig advies aan!
Het is overigens ook om een advies aan te vragen over huidige supplementen gebruik via kleine vragen?
 

advies persoonlijk afgestemd