Waarom individuele e-coaching?

Wij kiezen voor het aanbieden van e-coaching vanwege een aantal redenen. Uit onderzoek naar E-health (de naam voor reguliere geneeskundige behandeling op afstand) blijkt dat het de toegang tot de zorg vergroot, de kosten verlaagd en door de relatieve anonimiteit ook vaak de drempel verlaagd. Het aanbieden van laagdrempelig, maar professioneel en veilig advies voor een betaalbare prijs is één van de doelen van Herbiatic.

Daarnaast biedt E-Coaching vrijheid en gemak voor de cliënt. Onze cliënten hoeven niet op een bepaald moment bij ons te zijn en hoeven niet naar ons toe te reizen. Dit scheelt bergen energie, zowel letterlijk als figuurlijk. Cliënten kunnen ons wel op hun eigen tempo dag en nacht mailen om hun verhaal kwijt te kunnen of hun vragen te stellen. Natuurlijk behoort ook Skype of Google hang-outs tot de mogelijkheden. Hierdoor is E-Coaching ook erg doelgericht. Er wordt op een transparante manier snel naar de kern toegewerkt en overgegaan tot behandeling. Resultaatgericht werken vinden wij ook uiterst belangrijk!