Een nieuw jasje – Zelfde inhoud

Onze website is compleet vernieuwd! Ook hebben wij onze activiteiten en diensten bekeken, herschikt en aangevuld. Wij geven nog altijd natuurgeneeskundig advies, workshops en wandelingen. Nieuw in ons assortiment zijn de e-cursussen. Deze zijn te vinden onder het menukopje ‘onderwijs‘. Daarnaast zullen we binnenkort ook coachingsprogramma’s bieden voor bepaalde klachten en aandoeningen. Je vindt de mogelijkheden onder het menukopje ‘coachingsprogramma‘. Ten slotte zijn wij bezig met project El Pinito. Het is de bedoeling dat wij op termijn zullen vertrekken naar de Canarische Eilanden om hier zogezegd ‘off-the-grid’ te gaan wonen. De komende tijd zullen we hier steeds meer bekend over gaan maken. Wij zitten vol plannen!

Neem lekker de tijd om een kijkje te nemen op onze nieuwe website! Ontdek welke mogelijkheden de natuur biedt en wat jij interessant vindt. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op.