Webshop Officina

Natuurlijke huisgemaakte producten in webshop Officina
Er wordt momenteel hard gewerkt aan onze webshop. Het kan daarom voorkomen dat niet alles werkt zoals het zou moeten. Wij hopen op uw begrip. Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u ons altijd mailen. Bij voorbaat hartelijk dank.

Herbiatic heeft een eigen webshop genaamd officina. Officina is een van de eerste woorden die gebruikt werd voor een kruidenwerkplaats of kruidenwinkel. Later werden hier ook apotheken mee aangeduid. Officina verkoopt hoogwaardige kruidenpreparaten en –producten, het liefst uit Nederland zelf. Verwacht bij ons dus geen ladingen exotische kruiden, etherische oliën, hydrolaten of plantaardige oliën. In sommige gevallen wanneer er geen 'inheems' alternatief is wordt er echter voor gekozen bepaalde exotische producten wel te verkopen.

Assortiment
Ons assortiment bestaat uit kruidentheemengsels, kant-en-klare kruidige producten en producten voor natuurlijke lichaamsverzorging. In de toekomst zullen wij ook basisstoffen gaan verkopen om zelf natuurlijke producten te maken zoals losse kruiden, etherische oliën, hydrolaten, plantaardige oliën, tincturen en maceraten. Als u nu al vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

KwaliteitKruidenmiddeltjes in webshop officina
Bij Herbiatic staat de kwaliteit van onze producten voorop. Uit onvrede met de huidige kwaliteit van in Nederland verkochte gedroogde kruiden en kruidenpreparaten en het gebrek aan in Nederland geproduceerde kruidenproducten moet er voor de inkoop nogal eens uitgeweken worden naar onze buurlanden. Officina probeert echter altijd voor planten die ook in Nederland in het wild groeien of eventueel gekweekt kunnen worden. Officina bouwt momenteel ook aan een kleine kruidenwerkplaats waar in de nabije toekomst op kleine schaal kruiden kunnen worden gedroogd en/ of verwerkt.

Voor uitbreiding van de webshop zou Officina ook graag in contact komen met personen die in Nederland medicinale planten verbouwen of kruidengeneeskundige preparaten ontwikkelen. U kunt contact opnemen via e-mail of via het contactformulier.

2018  Herbiatic: Haal meer uit de natuur