Agenda

Mei 2018
Z Z M D W D V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen. Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol wetenswaardigheden, tips en trucs.


Ontvang HTML?

 

Algemene werkwijze


Herbal E-coaching is een online combinatie van kruidengneeeskunde (ofwel fytotherapie) en holistische coaching waarbij gebruik wordt gemaakt van e-mail consulten, educatie en instructie pdf's (e-books) en eventueel chatondersteuning. Wanneer u (na het lezen van de informatie op deze website en eventueel het doornemen van de folder 'Herbal E-coaching') er klaar voor bent een Herbal E-coachings proces te starten dan vraagt u een eerste consult aan. U gaat dan het hieronder beschreven traject in. Het aanvragen van een eerste e-mailconsult kan zowel via e-mail als via het contactformulier.

Eerste consult
Nadat uw aanvraag bij mij binnen is gekomen, stuur ik u per e-mail een anamneseformulier toe. Het anamneseformulier bestaat uit een groot aantal vragen. De vragen zijn bedoeld om een beeld te krijgen van u als persoon, uw leven en uw huidige gesteldheid (zowel lichamelijk als geestelijk). Ik kijk namelijk niet alleen naar de klacht, maar ook naar het verdere lichamelijk en geestelijk functioneren. Probeer daarom het formulier zo volledig mogelijk in te vullen en per e-mail naar mij terug te sturen.

Nadat u het anamneseformulier terug heeft gestuurd maakt u de kosten voor het eerste consult over. Wanneer uw betaling bij mij binnen is, zal ik uw anamneseformulier uitgebreid bestuderen. Op basis hiervan doe ik aanvullend onderzoek naar de behandelingsmogelijkheden. Ook zal ik de interacties van kruidengeneeskundige middelen met reguliere medicatie moeten uitsluiten. Wanneer ik nog vragen heb over het anamneseformulier of over de gebruikte reguliere medicatie dan zal ik altijd contact met u opnemen.

Binnen een week na ontvangst van uw anamneseformulier en betaling ontvangt u van mij via e-mail een uitgebreid behandelplan. Het behandelplan bestaat uit verschillende onderdelen waarin ik u iedere keer weer praktische handvaten aanreik om zelf mee aan de slag te gaan. Mocht u na het lezen van het behandelplan nog vragen hebben of ergens mee zitten dan kunt u altijd contact opnemen via e-mail.

Op dit moment in het coachingsproces is het echter belangrijk dat u de geadviseerde kruidenpreparaten of –producten aanschaft, mijn adviezen en de oefeningen gaat uitproberen en zelf ervaart wat het op langere termijn oplevert. Ik kan u hierbij alleen maar adviseren en ondersteunen. Uiteindelijk zult u het zelf moeten doen, want alleen u voelt de verschillen.

In het behandelplan staat ook aangegeven wanneer ik weer via e-mail contact met u zal opnemen om de voortgang te bespreken. In de meeste gevallen zal dit na 2 of 3 weken zijn. Tijdens dit nieuwe contactmoment bespreken we samen of de behandeling voortgezet kan worden of zal moeten worden aangepast. Wanneer de behandeling zal moeten worden aangepast is in verband met het nieuwe onderzoek in veel gevallen een extra consult nodig.

Wilt u direct aan de slag met de kruidengeneeskunde en zelf deze holistische vorm van behandelen ervaren? Vraag dan nu een eerste kruidengeneeskundig consult aan… 

Eventuele extra consulten
De anamnese, het behandelplan en een eerste contactmoment om de voortgang van de behandeling te bespreken vallen allemaal onder de kosten van het eerste consult. Mocht echter na het bespreken van de voortgang van de behandeling blijken dat hier aanpassingen op dienen worden gemaakt dan zal een extra consult nodig zijn. In sommige gevallen, voornamelijk bij ernstige chronische klachten, zal in het eerste behandelplan al worden aangegeven dat en hoeveel extra consulten er gemiddeld nodig zullen zijn.

Voor dit extra consult zal ik u een aanvullende vragenlijst sturen over de voortgang van de behandeling, mogelijke tegenslagen en overige opgetreden veranderingen. Ook deze vragenlijst stuurt u weer volledig ingevuld aan mij retour waarna u de kosten voor het extra consult aan mij overmaakt. Op basis van de door u verstrekte informatie stuur ik u binnen een week na ontvangst van de vragenlijst en de betaling een aangepast behandeladvies toe. Hierna volgt er na een zelfde periode van meestal 2 tot 3 weken een nieuw contactmoment om de voortgang te bespreken. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben over het nieuwe behandelplan dan kunt u altijd contact opnemen via e-mail.


Volgt u al herbal e-coaching en wilt u een extra consult aanvragen. Ga dan naar het aanvragen van een extra  kruidengeneeskundig consult

2018  Herbiatic: Haal meer uit de natuur