Agenda

April 2018
Z Z M D W D V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen. Meld u nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol wetenswaardigheden, tips en trucs.


Ontvang HTML?

 

Disclaimer


Voor alle duidelijkheid wijst Herbiatic ten aanzien van de website www.herbiatic.nl op het volgende.

De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Ondanks de constante zorg en aandacht die Herbiatic aan de samenstelling van de website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Herbiatic sluit alle aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade (van welke aard dan ook), die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website, uit.
Bepaalde links op deze website leiden naar websites buiten het domein van Herbiatic. Herbiatic is geen eigenaar van deze websites. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men dan ook de website van Herbiatic. Herbiatic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten haar eigen domein.

Herbal E-coaching
Indien u een consult aanvraagt bij Herbiatic is een actuele medische diagnose gesteld door een huisarts of specialist vaak noodzakelijk. Ik ben zelf niet bevoegd om een diagnose te stellen. Mijn specialisatie is Herbal E-coaching of online holistisch kruidengeneeskundig advies en betreft het adviseren van kruidengeneeskundige middelen, supplementen en gezondheidpsychologische interventies. Bij twijfel verwijs ik u dan ook altijd door naar uw huisarts voor het stellen van een diagnose.

Advies Op Maat
Voor vragen over plantaardige middelen en (het maken van) complexmiddelen is een vaste prijs vastgesteld. Voor het maken van een complexmiddel/ product op maat ontvangt u altijd eerst een offerte. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Pas na ontvangst van de verschuldigde kosten ontvangt u uw maatadvies of –product.
Het komt voor dat mensen via het advies op maat een vraag stellen die veel verder gaat dan alleen een vraag over een plantaardig middel of een complexmiddel. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen doordat de situatie waarin de vraag is ontstaan meer persoonlijke begeleiding nodig heeft. De vraag behoeft in dit geval meer dan een advies en door het vele uitzoekwerk wat hiermee gepaard gaat vraagt het om een volledig consult inclusief anamnese. Herbiatic behoudt zoch daarom het recht voor vragen gesteld via het Advies Op Maat niet te beantwoorden en enkel door te verwijzen naar het aanvragen van een volledig kruidengeneeskundig consult. Dit kunt via Herbal E-coaching bij Herbiatic doen, maar dit is ook mogelijk bij een kruidengeneeeskundig therapeut die op een andere manier, en bijvoorbeeld niet alleen online, werkt. Bij interesse zal Herbiatic u hiernaar doorverwijzen.

2018  Herbiatic: Haal meer uit de natuur